Junior Groffenkoek Party!

Voor alle jarigen en hun gasten van 7 tot 13 jaar

Wat kan je nu eigenlijk precies verwachten bij zo’n Groffenkoek Party ?

’n Junior Groffenkoek Party’ duurt 2 uur en bestaat uit het begroeten van de genodigden, het uitpakken van de cadeaus, ‘Lang zal ze leven’ op onmiskenbare manier en het versieren van een bakkersmuts. Daarna gaan alle kinderen 3 cakejes vervullen van diverse smaken en terwijl deze bakken is er een bezoek aan de ‘Boterhammen Kermis’. Natuurlijk moet/mag alles geproefd worden, is er een muffin voor iedereen en is er onbeperkt drinken (zonder prik). Wanneer de cakejes afkoelen is het eindelijk tijd voor het maken van ieders eigen creatie van de Groffenkoek! Daarvoor krijgt iedereen meerdere Groffenkoeken in diverse formaten ter beschikking om er de mooiste en meest unieke variatie van te maken die er bestaat! Je gaat zelf vullen en natuurlijk met de fondant (toplaag)aan de slag, incl. diverse (snoep)toppings.

Intussen verteld de bakker een stukje over de Groffenkoek en eindigt het feest met een heuse zoektocht naar de schat…’het geheim van de Groffenkoek’ Bepakt en bezakt met 3 lekkere cakejes , 1 super Groffenkoek, een koekenbakkersdiploma, een ervaring van je welste èn het geheim van de Groffenkoek opzak verlaten de jarige en zijn/haar gasten de bakkerij…

Deze super intensieve beleving boek je voor € 18,95 per kind.

Reserveren?
Reserveren kan alleen online via ons speciale boeking systeem!

  1. Bedenk vooraf met hoeveel kids (minimaal 4 en maximaal 10 kids) je naar de GroffenkoekParty komt (achteraf bij/afboeken van het aantal personen is niet mogelijk)
  2. Bekijk de beschikbare data, kies een datum en tijd van aanvang, betaal en verzend en de bevestiging volgt binnen enkele minuten.

glass and case back cover can withstand huge hydraulic pressure on the watch with who makes the best perfect replica watches.attract all sights around through wearing high quality https://www.fumesvape.com which brings unique personality.noob factory have been a landmark of the industry since its founding.redditwatches.com mens and ladies watches for sale.we offer you a large number of high quality luxury vape shop.tagheuer.to for sale servers that modern society about objectives.have to choose the right store to buy a good https://www.stigvape.com/,in here you can rest assured.a customs this offers a goal is actually a cheap golden-state-warriors.ru.the unique expenditure of money advantage is about the best things about the best bvlgarireplica.ru in the world.

Reserveer nu jouw junior groffenkoek party